Parhaat syyrialaiset ravintolat Suomessa


Syyrialainen ruoka on herkullista, ja onneksi Suomessa on monta laadukasta syyrialaista ravintolaa, joissa voit nauttia autenttisia syyrialaisia makuelämyksiä. Tässä on lueteltu parhaat syyrialaiset ravintolat Suomessa, joissa voit vierailla ja nauttia syyrialaisesta makuelämyksestä.

Maze – Ravintola ja Shisha-baari

Maze on syyrialainen ravintola ja shisha-baari Helsingissä. Ravintolassa voit herkutella monilla eri syyrialaisilla ruokalajeilla, kuten kebabilla, falafeleilla ja hummuksilla. Maze tarjoaa myös erilaisia makuelämyksiä, kuten grillattuja kanalihoja, lohta, lihaa, vihanneksia ja paljon muuta. Voit nauttia myös herkullisista jälkiruokista, kuten baklavaa, jäätelöä, juustokakkuja ja paljon muuta. Ravintolassa voit nauttia myös erilaisista juomista, kuten syyrialaisista kahveista ja teen sekoituksista.

Hinnat ovat kohtuulliset ja voit odottaa saavansa hyvää laatua syyrialaista ruokaa. Lämmin ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan oikean aterian. Ravintolassa voi olla melko ruuhkaista, mutta tilaukset voidaan tehdä helposti ja nopeasti.

Oma kokemukseni: Olen käynyt Maze-ravintolassa useita kertoja ja se on yksi suosikki syyrialaisistani ravintoloistani Suomessa. Olen aina ollut tyytyväinen ravintolan ruokaan ja palveluun. Hinnat ovat kohtuulliset ja voin suositella ravintolaa kaikille, jotka haluavat maistaa autenttisia syyrialaisia makuja.

Kasr Al-Sham

Kasr Al-Sham on syyrialainen ravintola Helsingissä. Ravintolassa voit herkutella monipuolisilla syyrialaisilla ruokalajeilla, kuten tabbouleh-salaatilla, falafeleilla, hummuksilla, kana-kebabilla ja paljon muuta. Ravintolassa voit myös nauttia herkullisista jälkiruokista, joita tarjoillaan pieninä annoksina. Kasr Al-Shamissa voit myös nauttia erilaisista juomista, kuten syyrialaisista kahveista ja tee sekoituksista.

Hinnat ovat kohtuulliset ja voit odottaa saavasi laadukasta syyrialaista ruokaa. Henkilökunta on ystävällistä ja auttaa sinua löytämään oikean aterian. Ravintolassa on rauhallinen tunnelma ja voit nauttia aterioista rauhassa.

Oma kokemukseni: Olen käynyt Kasr Al-Shamissa useita kertoja ja se on yksi suosikki syyrialaisistani ravintoloistani Suomessa. Olen aina ollut tyytyväinen ravintolan ruokaan ja palveluun. Hinnat ovat kohtuulliset ja voin suositella ravintolaa kaikille, jotka haluavat maistaa autenttisia syyrialaisia makuja.

Damascus Gate

Damascus Gate sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Mannerheimintie 12. Tämä on alkuperäinen ja autenttisin syyrialainen ravintola Suomessa, jonka henkilökunta tarjoaa lämpimän ja ystävällisen palvelun. Ravintolassa voit nauttia useista eri syyrialaisissa herkuissa, joita ovat mm. Falafel-leivät, hummus, Shawarma-kebabit ja grillattuja kanafileitä.

Lisäksi Tarifan listalta löytyy myös mezzejä, pihvejä, salaatteja sekä leipien ja tahinituotteiden valikoima. Hinnoittelultaan ravintola on edullinen – annoksilla voi laskea vähintään 10-20 euroa per henkilö.

Olen itse vieraillut Damascus Gatessa useasti ja olen aina saanut hyvää palvelua. Erityisesti suosittelen falafel-annosta ja shawarma-kebabia, ne ovat uskomattoman maukkaita! Eli suosittelen ehdottomasti Damascus Gatea kaikille, jotka haluavat maistella syyrialaista ruokaa Suomessa.

Arabia Street Kitchen

Arabia Street Kitchen sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Yrjönkatu 15. Se on toiseksi vanhin syyrialainen ravintola Suomessa. Arabian Street Kitchen tarjoaa laajan valikoiman syyrialaisia aterioita, joita ovat mm. Shawarma-kebabit, muhammara (papukastike), labneh (kasvisjuusto) ja tabouleh (persiljakastike). Lisäksi et voi unohtaa heidän huippulaadukasta falafel-levyä.

Hinnoiltaan Arabia Street Kitchen on melko edullinen, sillä annokset maksavat noin 10-15 euroa per henkilö. Myös palvelu on erinomaista; keittiöhenkilökunta on avuliaita ja rentoja, ja he pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi syyrialaisesta ruoasta.

Itse olen vieraillut Arabian Street Kitchenissä monesti ja olen aina ollut tyytyväinen. Suosittelen ehdottomasti paikan maittavaa ja autenttista syyrialaista ruokaa.

Little Syria

Little Syria sijaitsee Tampereen kaupungin keskustassa, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 34. Little Syrialla on laaja valikoima syyrialaisia herkkuja, joita ovat mm. Hummus, baba ghanoush (munakoisopasteija), fatteh (merisuolapannukakku) ja bazlamas (rapeat taikinalevyt).

Annoksia voi ostaa kohtuuhintaan, noin 10-15 euroa per henkilö. Palvelu on erinomainen ja ruoka on tuoretta ja maukasta. Suositellaan erityisesti hummussia, munakoisopasteijaa ja merisuolapannukakkua – ne ovat uskomattoman herkullisia!

Itse olen vieraillut Little Syriassa useita kertoja ja minulla on aina ollut positiivinen kokemus. Uskallan vahvasti suositella paikkaa kaikille, jotka haluavat maistella syyrialaista ruokaa Suomessa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.