IMG_2596


SUOMI SYYRIA YHTEISÖ

SSY toimii siltana Suomen ja Syyrian välillä järjestämällä avun ja humaanitäärista tukea tarvitseville Syyriassa.

(Rekisteri NR. 212,429)

* KEITÄ OLEMME

S.S.Y. haluaa olla mukana auttamassa hädässä olevia ihmisiä konflikteissa tai sota vyöhykkeiden alueilla. Nälkä, sairaudet, kuolema ja kuolemantapaukset olivat nousussa ja avun vienti Syyriaan on lähes olematonta.

* TAVOITTEEMME

on auttaa keräämään varoja ja apua Suomesta hädänalaisille Syyrialaisille ja varsinkin Syyrian sisäpuolella, kehittämällä ja  toteuttamalla avustushankkeet ja valvomalla niitä itse paikanpäällä. Autamme tarjoamaan ruokaa, suojaa ja koulutusta pitkällä aikavälillä.

* SSY on polittisesti ja uskonnolisesti puolueeton eikä ole sidoksissa mihinkään järjestöön Suomessa tai Syyrian ulkopuolella. Suomi Syyria Yhteisö on itsenäinen ja muista riippumaton järjestö.هدفنا لم شمل جميع السورين وأولادهم في فنلندة أولا وخلق جسور صلة بينهم وبين وطنهم الام سورية. مع احترام الجميع دون تفرقة تحت شعار الحب والاحترام المتبادل ونظرآ للحالة الخطيرة التي تمر بها سوريا وأزمتها الانسانية الملحة, تقوم الرابطة السورية الفنلدية بفعل كل ما بوسعها لتقديم الدعم والاغاثة المطلوبة وتوصيلها باليد الى أهلنا في الاراضي السورية او الاماكن التي يتواجد فيها السوريون بكثافة وتقديم العون الانساني لهم.

 

Lisätietoa toiminnastamme ja ajankohtaisista projekteista löydät projektit-osiosta.

Osoita tukesi ja seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä, InstagrammissaYouTube:ssa tai Google Plussassa.

Liity Suomi Syyria Yhteisön Youtubekanavalle

Tästä